Wellcom Computerservice
  

Home

Bedrijfsprofiel

Ontwikkeling

Webhosting

Systeembeheer

Advies

Contact 

Wellcom Computerservice is een zeer klantgerichte en kwalitatief uitstekende onderneming dat al enige tijd actief is op het gebied van webdesign en webhosting. Als relatief kleine onderneming staat Wellcom niet alleen bekend om de kwaliteit van het product maar staat vooral de service hoog in het vaandel. U komt met een idee, Wellcom maakt het werkelijkheid.

Wellcom Computerservice werd ruim achttien jaar geleden, om precies te zijn in 1986, opgericht in Assen (Drenthe). De activiteiten bestonden destijds nog niet zo zeer uit het bouwen en de hosting van websites, doch meer in het drijven van handel door computeronderdelen en zelfs complete systemen te verkopen aan hoofdzakelijk particulieren. De service die wij toen al leverden bleek een groot succes. Om een uitstekende kwaliteit te garanderen bleek al gauw dat het handelen in losse computeronderdelen niet langer rendabel was.

Sinds 1999 heeft Wellcom Computerservice zich dan ook gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van websites. Net als vroeger hecht ons bedrijf grote waarde aan de kwaliteit en service. Bedrijven kunnen tegenwoordig niet meer zonder een website. Gebleken is echter dat het ontwerpen van een site een tijdrovende bezigheid is en tijd kost geld. Tegen zeer concurrerende prijzen kunt u deze taak gerust overlaten aan Wellcom Computerservice. Behalve het maken van de website kunnen wij er tevens voor zorgen dat uw website een adres krijgt op het World Wide Web en door een groot aantal zoekmachines op internet gevonden wordt. Ook het onderhoud van de site kunt u aan Wellcom overlaten.

In 2003 is het dienstenpakket uitgebreid met de hosting van websites. We hebben de beschikking over een zeer snelle internet verbinding (100 Mb) te Enschede. Onze server┤s staan daar in de waarschijnlijk best beveiligde hostinglocatie van Nederland.

Nadat een aantal jaren in relatieve stilte het systeembeheer voor een aantal bedrijven is verzorgd hebben we dit in 2004 ook aan het dienstenpakket toegevoegd.

Nadat we vele jaren met veel plezier de webhosting voor veel bedrijven en particulieren hebben gedaan zijn deze diensten in juli 2010 afgestoten.

Mocht u ge´nteresseerd zijn in onze diensten of heeft u vragen omtrent deze diensten, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Wellcom Computerservice.
 
 
 


Wellcom Computerservice © 2021

 

Algemene voorwaarden